WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Tuesday, December 7, 2010

Salam Maal Hijrah everyone. :)

hari ni merupakan Tahun Awal Muharram atau dikenali sbagai Maal Hijrah yang bermaksud Tahun Baru dlm kalendar Hijrah dan dlm kalangan orang Islam. hahaha. apelaa, aku sendiri un tak paham ap aku tulis. anyway , aku just na ingtkan , jgn lahh kite lupe Tahun Baru agame kite sndri. jgn lahh kite lalai dgn smbutan thun baru. itu kristian punya beb. majoriti kawan2 aku sume Islam , so sng cite jgn lahh tlalu taksub dgn Happy New Year korg sdangkan aku rase msti ramai yg tak ingat tarikh Maal Hijrah nii. huhh. ape nak dikate? aku un ta baik mcm org lain, at least aku tak penah lupe tanggungjawab aku, bialah Dia dan aku je yg handle urusan aku. korang ta perlu na menyibuk. sekian. terime kasih. :)

No comments:

Post a Comment