WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Monday, January 3, 2011

BE MINE BABYY!!! ^^







ohh yess!! aku tak tahu kenape, aku obses sgt dengan bende alah atau dengan panggilan manje senjata nii. ^^ ehehh. kesukaan kot!! naseb abg saudare aku ade 1 bilik penuh dgn this babyy!! lpas SPM aku nk terus fly ke rumah dy and play with these toy. <3 awhh!! awhh!! jadilahh milik saia!! ehehee, ehmm! suatu hari nnt aku akan cipta senjata and teringin gilaa nk jadi KETUA MAFIA. *kao ni berangan lebih lah manda. =.='' pfftt! alaa, bukan nye susah pun buad senjata nii. sng jehh. so kalo aku nk lebih teror, aku kne lbeh usahakan PHYSICS and CHEMISTRY akuu. ehehe. seronoknye lahh blaja subjek2 science nii. sungguh mencabar yet menyeronokkan. sukasuka! >.<

so aku kne study hard lah taun ni memandangkan taun ni taun yg MAJOR PRIORITY bgi aku, mane taknye, SPM kott!! lpas dpt result yg cemerlang, insyallah, aku akn ke University of France and amik jurusan Ballistics. :) so ni lahh subject yg aku kne score A++! :)


  • Bahasa Melayu
  • English
  • Sejarah
  • Mathematics
  • Pendidikan Islam
  • Physics
  • Chemistry
  • Additional Mathematics
  • Biology
  • Accountancy
tadaaa!! inilahh subjeksubjek senang kacang goreng sampai nak cekik ular sawa aku kne pastikan aku SCORE A plusplus. tapi xpe, aku yakin aku bole buadd. go manda go!! ahaaha. okelahh, sekarang aku ase lapaa, nanti lain kali lahh aku post lgi. tataa. Assalamualaikum! 

No comments:

Post a Comment