WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Saturday, January 8, 2011

goodbye days



ehmm, entah mengape aku rase tak bape tenang sejak kebelakangan nii. aku rindu kat sume orang. entah kenape, aku rase macam, lain sangat!! ya Allah tolong lahh hambamu ini. aku nak solat tapi datang bulan lah pulok. err, aku rindukan amzar, aku rindukan kaka layer aku, aku rindukan abang azim, aku rindukan zaza, geng convent, aku rindukan mummy and adik2 aku, aku rindukan kawankawan lame aku, aku rindukan orang kampung, aku rindukan babai and nenek, n semestinye aku rindukan pelindung aku. kenape haa? sebab, sepanjang taun aku idup nii, aku sering tak endahh ape yang penting, aku selalu buat mainmain, sekarang, aku dah FORM 5. aku dah capai tahap yang terakhir dalam sekolah. and kalao boleh, aku nak taun ni jadi taun yang paling bermakna dalam idup aku. please? bolekan korang tunaikan? samesame kite cipta sebuah memori yang indahindah. ^^

ahaa, aku tanak kehilangan korang sume. taun ni, aku harap dapat buad orang sekeliling aku senyum dah tertawa!! ^^ aku tak suke tengok orang sekeliling akku asyik mara, sedih, and bnyk lagi lahh. ahaa, aku pun tak tau kenape aku baik sangat buad entry mcm nii. mesti korang mcm ape hal budak ni? =.='' poyo dohh. ehek, ta kesa pun. yang aku ase penting kan, aku boleh buad sume orang ketawe, senyum sntiase. aku sayang korang dohh. ahak. ^^ iloveyousomuchh!!! 

No comments:

Post a Comment