WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Thursday, February 17, 2011

betrayal is worst than lies.

ohh. so much for bestfriends forever eh? haktuihh! dream on bitch!! i've had enough of your dramaa!! you've betrayed me. still lagi bermimpi nak best friend dengan aku? *ludah* nahh! amik kauu!! dah khianati aku, fitnah aku pelbagai. ape yang kau tak puas hati sangat? maaf lah kalau aku ade sakitkan hati kauu. which, tak ade pun aku rasee. eh tolong jangan jadi talam dua muka boleh tak? tak suka, cakap je. aku serious takkan amik hati lah. aku paling benci bile ade kawan mengaku bestfriend. tapi fitnah mcm2. baik tak payah. if kau dekati aku semata-mata sbb aku suka belanja kau, maaflah. lain kali tidak ade lagi miss good girl utk kau! i don't know why you've been so cruel to me. what i've done wrong? :'( its really sad. noo, im not okay. seriously, i wanted to run. far away from here. but i know, even if i run. problems will keep chasing me. so i'll stay. and i'll fight. thanks for making me grow up. really appreciate that. ex-bestfriend.

No comments:

Post a Comment