WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Tuesday, February 15, 2011

EXAMS

i think i should study by now. hahaha. maybe later. :) matang lah amanda, kau tu dah besar. dah form 5. struggle utk SPM. yee, memang betul. aku mmg patut belajar. tapi aku ni bukan jenis yang belajar betulbetul. tidak, aku bila blajar kene slow and steady. bila aku stress, aku akn makan chocolate. atau mgkin kismis. wahh. sedap tahu? hey kawankawan yang tersayang, jum belajar samesame nak? :) kita belajar tak boleh stress. kena happy saje. baiklah. baik aku study untuk subjek yang aku lemahh. and, subjek yang aku terror pun harus ditingkatkn lagi levelnya bukan? :) besties, jum lah kite study same2. :) mase utk tnjukkan kegemilangan kite mehh. hanya kerna kalian yang cukup indah, untuk aku sayangi. chaiyokk!! :D iloveyou layerr, zaza, amzar and asok. <3

p/s : to batch Form 5 , let this year be the best year in our teen life! :D jum lah gather around, study samesame, gelak samesame. jangan jadikan busy sebagai alasan. please, don't let stress overcome you!! have fun sometimes! it makes your brain healthier. ^^ iloveyouguys!

No comments:

Post a Comment