WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Friday, March 25, 2011

baru aku tahuu.


just for a traitor like you. ;)

ohh. baru aku tahu rupenye pangai ko mcm ni. selame ni aku ingatkan kau pnye lah baik macam malaikat pijak semut tak mati. wuyohh. wuyohh. rupenye. HUMPPHHH!!! mcm tahi je adelahh. pehh, sampai hati kau jadi seorang yg tak bertanggungjawab haa? takde perasaan kesian eh? ehh mangkuk, bukan problem kau sorang je eh yang besa. nak aku cerite kat satu dunia tentang kau? boleh aje. aku no hal. tapi aku fikirkan tentang perasaan. yeee, saye mengaku, saye ade perasaan? nape? tak percaye? hahaha. well, kau kene pentingkan orang lain jugak. kau tak takot ke orang repot kau kat polis? atau kau memang nak duduk lokap? dasar penipu. SUMPAH aku taknak percaye kau dah. kau tengok lah. orang lain sanggup susah payah demi kau, tapi kau? cehhh, buad derkk je en? baguslah tuu. ko sampai hati ehh nak tgok air mate orang? ohh. kau pun ade masalah kan? kepale hotak kau. berani buad, berani tanggung ahh. ko nak aku cakap ape lagi pasal kau? aku memang tak penah sangke kau boleh tipu orang sampai mcm ni. kaye sangat lah kan? duit mcm tu ko senang dapat. tapi fikir ahh. duit tu takan membawa faedah pun kalau kau terus nak nipu mcm ni. andai kate satu hari nanti kau dilanda kemiskinan, aku jamin wehh, 80% orang takkan tolong kau walaupun kau menangis bape banyak juta billion tesco giant pun air mate sampai banjir satu bumi. *oke manda awak dah mula merapik, stop stop* hahahaah. aku malas ahh nak cerita panjang lebar pasal kau. kang tak pasal2 kau maluu. heee. dah lah. babaii. :''>

No comments:

Post a Comment