WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Friday, March 4, 2011

chuupp! muahh! :D

haii yall!! salam sayang kepada semua cik puan, cik cik, makcik, kakak, adik, abangg, pacik, uncle sume species lahh yaa, :) hari ini I akan ceritakan kepada you all satu story ehh. bace elokelok. *yee, terima kasih kepda cik manda sewel kerna tlah mnjadi pngerusi sementara bagi blog ini.*  tiba giliran cik fyna pule yekk. baiklah, aku nak ceritakan tentang satu topik yang bertajuk AKU TAKDE IDEA.

korang penah xde idea? penahh? mah sini muahhx! muahhx sikitt!! oke stop. sila ignore mee. mesti bila takde idea, punya lah ketuk-ketuk kepala pkse idea tu mncul kan? haaa, baik tk payahh. buad sakit kepale jee. baik texting dengan si dia tersayang kann? <3 awhh. ehh, got something for yahh. cube dgr lgu ni. Cody Simpson - All Day hahaha. best tahu? smpai ternyanyi2 aku kt dalam bilik airr. wahh. best best. :D

name je same daerahh. =.='' tapi susa beno na jmpe. biase lahh. buda HOT and RUGGED katekann. mesti lah busy semacam. kalah PERDANA MENTERI. asal na jmpe je mesti ade alasan. time you na jmpe I plak I buad2 busy. hee, bodoh lah kau mandaa. oke fine. ==' but baby, you're like my favourite song on the radio, i could listen to you all day. ahahaha. :) imissyou. oke lahh, nak mandii. wangi semacam dah nii. muahhx syg. ♥ iloveyouMuhamadAmzar.

No comments:

Post a Comment