WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Saturday, March 5, 2011

hanye untuk kau.

hoii. jangan perasangg aku suke kau lah bodohh. kau ingat kau tu bagus sangat lah? eh meluatlah aku tengok muke kau. tak payah nak contact-contact dengan aku. aku tak miss kau pun. eh pleasee. tak perlu kau nak bajet bagus dengan aku. aku tak perlukannye. pegilah berseronok. sumpah wehh aku tak kesah. aku dah ade boyfriend yang tersayangg. kawan-kawan yang gila-gila. abg kakak adik angkat yang selalu support aku. and family yang mereng-mereng. and sumpah i don't need you at all. mentang-mentang kau dah besar ingat kau boleh control aku lah? ehh. sorry naik lorry lahh. i'm so over you mister lout. truly, i never think about you. i never turn back and look. im sorry. aku tahu lah nak bezakan benda yang baik and buruk. let me live my life. tolongg eh? aku dahh buang kau jauh-jauh dari kepale otak aku. dah siap barier dah. so jangan susa-susa na masok. sebab aku dah set kt otak supaye tak kasi kau masok. ahahh. stop begging. you look ridiculous. maap yekk. okelah. babaii. tulus ikhlas daripade saye yang dah lame abaikan awak. xiexie. <3

No comments:

Post a Comment