WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Friday, March 11, 2011

happy holiday ! :D

hoyeyehhh!! holiday dah bermulaa! weehoo! bole have FUNNN!!!  hahh kepale hotak kau! taun ni SPM still nak main-main. lempang karang baru tauu. ehh, tapi skali skala have fun ape salahnye kan? sambil study, kene jgk gelak-gelak lepaskan stress. nanti cuti mesti korang dah fikir nak date kat mane, jumpe kat mane, hangout kat mane, melancong kat mane ataupun balik kampung je kan kan kan? hahaha. same lah kitee! :D kite na jumpe si ttuuutt tuuutt time cuti nanti, nak hangout dgn bestie tersayang. awhh. i miss you guys oredi. :( cepatlah berkumpul and kita berseronok!! <3

semalam cikgu Physics saya berpesan kepada kami (kelas 5sc2) : dalam dunia ni, kita tak boleh amik BARANG orang lain. itu bukan hak kite. ade banyak lagi BARANG lain, knp mesti nak kat orang punya? cuba kalau orang amik barang kita? sedih tak? kecewa tak? marah tak? frust tak? menangis tak? rase nak bunuh diri tak? oke itu dah agak melampau. maaf. then dengan story cikgu tu yang cukup memberi pengajaran. aku tersedar, ade lagi orang dalam dunia ni yang suka merampas hak orang lain. *pengumuman : tidak ditujukan kepada sesape* yee, suka sangat merampas, kadang-kadang secara diam-diam, kadang-kadang secara terang-terangan, kadang-kadang secara tak TERsengaja yang memang buat aku YEEKK YEEKK NAK MUNTAHH!!! deheyyy, desperate sangat eh? ohh. patotlah. =.=''

and as for friends : (inspirasi drpd membaca blog kyra : tengs kyraa!! :D ilapyou!) yeahh, biarkan orang meng-copy anda. biarkan. mereka suka cara anda. mereka bukan stalkers. the difference is :

copycat : they copy you because they like your style
stalkers : they copy you because they don't like you and they're just can't do anything worth in this world beside bitching other peoples. =.=''

aku rase dah cukup kot. otak pun dah sampai lampu merah. haihh. babaii.

No comments:

Post a Comment