WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Monday, March 7, 2011

♥ ♥ my precious. ♥ ♥


encik gulahati  ; muhamad amzar.


my bestfriend ; kaka layer



twister ; zahiaa 


bestie boy ; asokk!! :D



my sistahh ; shashaa


mudak comel ; wawa


supportive brother : muhamad azim 


nut-crazy little sister

nahh!! hamik kau!! bape banyak orang kau sayang manda? ni je ke? ehh dok ehh. banyak kut! tak terkira!! ewahh. hahah. actually banyak lagi gmbr orang kesayangan aku na letak. tapi malas nak curi punye pasall. kepada orang2 di atas. maap ye kerna mencuri gambar kalian tanpa kebenaran. awak boleh mara, awak jangan nak mengada repot saye kat polis ehh. bukan polis tu nak tangkap saye pun. free free je usaha awak tuhh. hakhakhakhaa. 

actually i miss you guys. aku teringin wehh nak jumpa korang ramai-ramai satu hari nantii. aminn aminn ya rabbal alaminn!! >.< ngee. sayang korang tahuu? kalian suka buad saie gelak tergolek-golek sampai jatuh daripada kerusi then guling-guling keluar bilik sampai tangga nasib baik tak jatuh je. huhh. =.='' nampak sangat nipuu. ngee. biase lerr. saye suke drama sikit. *muka comel macam anak kucing~miauu* 

- kepada sweetheart : iloveyousomuch boo. don't you dare acting frivolous to me!! or i'll smash your head to my wall. muahaha. kejam tak? kejam tak? biase lah. saye baik. iloveyou sayangg. and so do you rite? whenever you need me, just tell. i'll be here. 

- kepada layer : kauuu!!! kau jangan kahwin selagi aku tak kawinn. hahahah. gataii. T____T kite belom puas gile-gile lagi. keh keh kehh. jum lahh picnik same-samee. kite ceritakan tentang hal masing2. aku rindu wehh saat tuu. feewwitt! sayesayangawaklahh. 

- kepada zaza : twisterr!! wwooott! kau lah pendamping aku mase kat sekolaa! kau lah bahu  aku bile aku nangis. ecehh. yekee? =.='' hahaha. opposite2! still aku rindu time kite dating same2 mase valentinee. cehh! suap-suap gituu. ahak. rindu gle lahh. ble moments tu nk dtg lg?

- kepada asok : cehhh cehhh. ini lah budak yang bole dikatekan havoc kan lagi hidup akuhh. hahahah!! time lepak je mesti takan kering gusi ahh!! kelaka siyoott dia nihh. haihh. ape-ape punn aku tetap doakan kebahagiaan kau. haa. baik tak? baik nii. muka sucii nii. eeiiyuuckk stop it manda. jangan perasanggg. oke fine. -____-

- kepada shasha : biar ada kalanya, dia buat kau kecewa. ececehh. iyee laa. u suke buad akak gelak, kadang2 maraa, kadang2 sedih and macam2 lgi lah kadang2 nyee. ceittt. =.='' pape pun, ure always there and i love you lahh gedik bengong and sume yang tuut tuuutt. hahaha

- kepada wawa : ehh kauu!! haa kau!! ehh, you lah nyahh sape lagi oyy. hahah. maap. abaikan akuhh. muahaha. gile jap. seronok sehh gile2 ngan kau. gossip2 sane sini feewwiitt memang syook ahh. muahahha. share story masing2, arap sgt-sgt  dapat jmpe 1 ari nnt.

- kepada abg azim : waaa, tengkiu tau abg, sbb sntiase support adik slame nihh. dah la suke buli adik. huwaaa.  jahat!! :( repot kt amjaa baru tahu!! haaa. siut jak. =.='' hahaha, bila abang nak balik haa? itu lahh, stay lagi jauh2 lame-lamee. abangg, balik lah cepatt, eh, jgn lupe, bile abg dah balikk, bagi adik adiah tau tau tauu. hahak. ileviulahh. 

- kepada mia : sayanggg!! kaka sayang kamoo lah si chubby yang comel momel awhh geram lah sama pipi kamoo! ase na cubit-cubitan jee. hahaha. kamoo baik, periang and and banyak lagi lahh yang best-best tentang kamoo. ahak. ta saba na jmpe mse carnival nanti. ily lahh!


and to other friends im not forgetting, dayang, aishah, leen, aishah squared, aishah cube, sara, qila, kyra, juniors, and colleagues, and many more. you guys are special to mehh. ;) make the best of our effort this year. lets make our results a blast. hahah, surely gonna mish you guys after SPM. woahh!! *wanted to cry* :'(

5 comments:

  1. huwaa , that one ? huh , put my FB Photo laaa . that profile picture .

    ReplyDelete
  2. nooo. whats done is done. hahah.

    ReplyDelete
  3. adik, gmbr abg tu terus buat link kat blog abg la yee ;)

    ReplyDelete