WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Wednesday, March 23, 2011

SPM!!!

yeayyy!! yeayy!! result SPM dah keluarr!! ahak apasal aku pulak yg excited ni? =.='' okeoke. tadi kat sekolah mcm2 emosi aku tengok. and mcm2 gaye baju kakak2 lepasan SPM gayekan. ade yang sopan, ade kt buat sakit mate pun ade, harhar. pape pun. TAHNIAH SEBAB AKAK DAH TAK PERLU PAKAI BAJU SEKOLAH. ==' 

kepada akak-akak yang berjaya dapat STRAIGHT A's. TAHNIAHH!!! CONGRATULATIONS!! GONG XI NII!! OMEDETTOGOZAIMASHUU~ !!  hahahaha. and kepada sesape yang tak berjaye dapat straight A's tuu, tahniah jugakk. at least korang dah cube sungguh-sungguh kan?

'' huwaaa!! result aku terokk!! sepatutnye aku tak patut main-main duluu!! gle menyesal wehh!! " haa, ini lah salah satu aayt yg aku tahuu sesetengah daripada akak-akak abang-abang cakap kan? takpe lah kakak abang oii. better luck next timee. :D

" Alhamdulillah, syukur, nasib dapat result elok, tak nyesal aku tumpukan perhatian mse belajar dahulu. " ini pun ade di antare kakak abang yang cakap ayat ni kan? hahaha. tahniah ye akakk.

oke sekarang aku patut fikir, aku nak jadi kakak yang meraung dgn penuh penyesalan? atau bersyukur dengan penuh kegembiraan? pikir manda, pikir. :)

No comments:

Post a Comment