WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Saturday, March 12, 2011

stop your bullshit. =.=''

i don't know you. i never took the time to know you. so don't tell everybody that we've known each other forr a long time, coz the truth is we're NOT!!  and we're NEVER..EVER..ON ANY CONSEQUENCES.. EVERRR!! gonna be BEST FRIENDS for ever. =.='' sudah lah dengan drama kau tuu. aku tak suka lahh. aku kenal kau pun gitu-gitu jee. so tak payah lah kau nak bangge diri cakap kau kawan dengan aku like 2-3 years? hello, thats bullshit. aku kenal kau baru bape bulan bhaii. toksah lah nak huhaa huhaa sane sini tentang kehebatan kau tu lah ni lahh. ehh, its annoying tau tak? meluat aku tengok kau. nasib aku dah meng-block and delete kau trus dari fren aku. amandamai hidup guaa brokk. :D

p/s : actually aku dah lame nak tulis benda alah ni, just baru skrg teringat dalam otak nak taip. huishh, berhabuk memory ni bile aku jumpe dlm folder otak aku. hahahh. 

No comments:

Post a Comment