WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Wednesday, March 9, 2011

truth is...



i don't act desperate because i'm not. and i really don't pretend about my emotions because clearly i don't have anything to hide.


and yes, aku tak kan cube berlagak desperate lah weyy. kalau aku tak dapat something, aku usaha. bukan dok merayu-rayu. itu bodohh namenye. and aku pun tak reti lah nak sembunyi-sembunyi perasaan ni. memang aku meluat tengok kau lahh. konon kate gmbar orang lain cute konon, padahal saje nak bagi orang tu jeleous. hahaah. pelik, mcm orang tu kesah je pasal kau en? actually memang dy tak kesah pasal kau pun. tolong ahh stop. geli lahh. tak suka. okee? full setop. nak benci aku? go ahead. lagi senang hidup aku. kau tau tak? aku teringin gila wehh nak hantukkan kepala kau kat dinding umah aku. jimat duit nak beli cat wane merah. tapi kang jiran tgok dy mesti ingat 'along' punye keje lak kan? hahah. takpelah. mekasih sahaje. seriously aku memang tak berape berkenan dengan cara kau. wahai lelaki, toksah berlagak murah. kalau dah murah sangat tu baik jadi gigolo jehh. bole kaye kau dalam satu bulan. herhh. =.='' dah lahh. malas aku tarbiah panjang-panjangg. nak pegi tusyen. chaooo~.

No comments:

Post a Comment