WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Friday, April 1, 2011

fyna

tahu tak daripada mana datangnye name FYNA tu? actually name ni muncul sejak aku form 3. hahahh, serious aku tak boleh lupa time tu. bila ingat balik memang aku akan senyum senyum sorang sorang smbil peluk bantal erat-erat smpai aku tak sedar bapak aku tengah tengok aku dgn padangan yg cukup heran. =.='' segan siyoott. oke, berbalik kepada cerita tadi. name fyna ni diberi oleh seseorang yang cukup istimewa buad aku. memang aku sayang dy mcm family sendiri ahh. muahaha. time tu tenga texting-texting tibatiba dia ckp nak nama kan aku FYNA QISTINA. huahuahua!! sedap kan nama tuu? then aku pun letak lah nama FYNA tu dekat MYSPACE.  (sebab time tu myspace masih HOT lah katekan. --') so semenjak dahulu kala dan detik itu ohh sudahlah tu manda jgnlah merepek, oke fine. =.='' then, sjak aku letak name tu lah perkataan FYNA trus lekat kat aku smpai sekarang. orang panggil aku pun amanda and fyna je. budak-budak junior and senior akn pggil aku adk amanda, adk fyna, kak manda, kak fyna. awhhhh. tengok betapa besarnya impak seseorang tu bg name kat aku smpai mcm ni sekali effect dy! fuhhh!! tabik sama lu lah braderr. hahaah. oke lahh, tak baik tulis panjang2. kang ade orang tu teraseww. kembang-kempis hidung telinga dia nanti. ehehehe. iloveyou lahh. tengkiu!! 




p/s : kalau nak tahu siapa yang merasmikan panggilan fyna nii, click sini. :) saie sayang diaa!! tapi, tak lupa kat encik gulahati ni jugak. sayang kamu lebihh lah keding! aww. awww. okelahh. babai. 

1 comment: