WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Saturday, April 23, 2011

haha ^^

hahaha. best tak baca blog aku? aku nak buat cerita seram. tapi aku takda pengalaman yang menakutkan. =.=' kalau time menakutkan pun, lebih kepada adventure. takde kaitan dengan seram. thriller gitu. ngehngeh. aku terharu sangat dengan seorang kawan aku nii. dia sanggup kol aku pukul 3.34 pagi semata-mata sebab blog aku. kau tak tido ke weyyy?!?!?!?!! aku tengah mimpi lena membuai pun kau hancurkan. kenapa wehh? KENAPAAA?! hahaha. gurau je. sila baca perbualan kami.

" umm? " *tenga mamai*
" hello? mandaa? "
" aaa. nape? "
" wehh, manda, update lah blog kauu. "
" kan aku dah update tuu. "
" aku dah bace dah. update lah lagi. "
" sekarang ke? "
" yelahh! aku nak bace cite kau! best lah blog kau!! sampai aku picit2 bantal mse bace blog kau tu! "
" ni perli aku ke ni? =.=' "
" mane adee!! cepat lah weyy. update lah blog kauu. "
" nanti lahh. besok kee. aku nak tidoo. "
" okeoke, besok upload ea? "
" yeee. " *mule tutup mate*
" wehh!! mandaaaaa!!!! " 
* terkejut* " ape lagiii? "
" pastikan best tau. kalau tak aku bunuh kauu!! "
" yee, gudnite. byee. "
" byee. "

hahahaha. bila ingat balik. kelaka lahh. jangan risau. kawan saya ni takkan mara kalau saya taip tentang perbualan kami. dia lagi suka. heheh. dia jugak yang suruh saya ceritakan. so, saya dah cerita. okelah. saya mahu study. byee.

No comments:

Post a Comment