WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Saturday, April 16, 2011

haii. :)

ehh tengok!!! manda punya blog lahh!!! aaaarrghhh!! omaigod!! omaigodd!! dia dah update!! :D *kan bagus kalau reaksi follower aku yg ciput ni mcm ni. hahaah. perasantan.* pehh, dah bape lame kau tk bukak blog kau cik manda? dah berhabuk, dusty, uhuk uhuk bole pengsan aku. =.=' teehee. napew? rindu kew? tak? oke fine. =_____________=' hahahh. time time nak post entry gini lah aku tibatiba takde idea. tengok tajuk post pun dah mcm baru nak berkenalan. ttuutt! sabar manda sabar. haishh. nanti aku nak pegi tesco. makan ke ep chi. wuu. boring ah KFC. serious. dah tutup cerita.

aku nak gtau something ni. aku dah DEACTIVATE ACCOUNT FACEBOOK aku. hahh?!! whatt?!! omaigod!! omaigod!! kenapa manda? KENAPAA?! *okey, again enough with the drama* ==' sebenarnya takde pape personal pun. cume aku tak suka, bila aku online, then nmpk status-status yang merupakan luahan perasaan daripada orang yang sama selang lima minit. heyy bodoh, cakap skali sudah lah. aku dah faham. yang kau nak post status pasal pasaan kau tu ingat satu dunia ni peduli? sumpah aku tk peduli wehh. sekali je cukup ahh. tk perlulah nak bnyk kali. aku dengan gembiranya dah block kau. tpi kau add balik. ape kes? ==' dan lagi satu aku paling tak suka kalau ada orang tu ngaku diri sendiri tk bagus semata-mata nak amik perhatian. mcm SHIT!

selain itu, ini lagi satu sebab saya deactivatekan account saya. bila aku buat status pasal seseorang yang langsung 100% takda kaitan dengan korang. tiba-tiba orang lain yang terasa. and then berlakukan adegan kutuk-mengutuk dekat facebook. haihh. ape aku buat? aku diam je. aku tanak carik gaduh. *suara di hujung dewan menjerit : PENGECUTTT!!!! * bukan pengecut lahh. ini tindakan pandai. aku melawan godaan syaitan laknatullah.

tambahan pula, time chat lagi lah menyirap darah aku. mane taknye, bila chat je, makhluk tu sembang benda tk senonoh. aku pun malas aa nak layan. then tiba-tiba aku kena maki. aikk. dia yang nak chat ngan aku, dia maki aku? memang mcm tahi lah kan? siap cakap : " kalau mcm ni lah perangai you, tk layan i mse chat, siasia je i add you." hoi mangkuk, yang kau add aku sape suroh? ade aku mintak-melutut-merayu-sujud depan kau suh add? takde kan? so diamdiam sudah lah. kau tak suka, kau boleh delete, block skali if boleh buat kau happy. kau happy, aku pun happy. tak payah lah kau nak act mcm BABI. haa. aku betulbetul marah nii. lame dah tk kua ayat mencarut nii. astaghfirullahaladzim. sabar manda sabar. fuhh. fuhh.

oke lah, aku rase itu je kot reason reason aku deactivate account aku. so sorry kepada semua kengkawan yang tk dapat chat , comment, wall to wall lagi dah. uhukk, i'll miss you too. :'( sorry kepada sumua yang aku tak wish befday time aku deactivate account tu. so aku nak wish awal2. HAPPY BEFDAY!!! :D ok babai. assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment