WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Saturday, April 23, 2011

❤ jatuh cinta lagi. :')

saya dah jatuh cintaa. dengan ini budakk. hensem punya orangg. sweet macam gula-gula kapas warna ungu. and hes got everything i want. :') iloveyou babyy. ❤ ❤ 



masa first meet dulu you bergaya sangat. awhh. 


masa i tenga merajuk, you sentiasa tau mcm mana nak pujuk i. uishh! cayak guaa. >.<


masa dah lama tak jumpa you, bila you muncul depan i, cepat-cepat i lari kat you and peluk you sampai jatuh. imissyou babyy. ❤ 


masa you tunggu i, sebelum kita date sama-sama. sayangg you tahuu? 


masa i TERkacau you main rughby. baby, you seksi lahh. pandai you buad i cair dengan senyuman yoou. awhh, i miss your smile sayangg.

p/s : so secara kesimpulannya saya dah jatuh cinta kat mamat nii. bukan orang lainn. kat orang yang dlm gambar ni lahh!! hensem kan dia? weewwiitt!! oke maaf. hakikatnya ini semua satu penipuan. dia tak pernah kenal saya. tapi saya kenal dia. pppfffttss. =.='' tapi tak apaa. saya masih single. so saya ada peluang flirt ngan dia nii. woot! bebehh, tunggu i naa. hehek. peace out.

No comments:

Post a Comment