WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Tuesday, April 26, 2011

sorry sorry sorry

hee, hai semuaa. apa khabar? um, saya? tak sihat. sakitt. sakit limpaa. jantung, semua adaa. oke takyah merepek. =.=' sini saya nak mengatakan bahawa *cehcehh, ayat karangan mcm comfirm dpt A++ jee.* hahaha, oke teruskan, saya takkan meng-update blog saya due to mid year exam. *kalau tulis mcm ni kat karangan BM comfirm fail.* hahaa, sorry lagi sekalii. saya dah buat rangka cerita untuk post saya bila habis exam nanti. takpe, cite nye best. rasenye lahh. hehee. if best, korang bole share dgn kwn2. :) then korang pun boleh share2 dengan sayaa.

umm, actually, harini merupakan befday orang yang sangat istimewa bagi sayaa. tak perlu saya elaborate kan cerita ini. tapi kesimpulannya, i give up. holding on to him hurts me even more. at first i'm so sure that i can win him back. but, instead of waiting. i feel like im the one that still fight for him. yet i didn't see him making any efforts to get me back. so, kira syok sendiri lah kan? in the end, i decided to give up. if he wants me back, i'd be grateful enough. coz he's the only one i want in this world. tapi masing-masing punya ego yang tinggi. taknak ngaku kalah. mcm ne na menang? saya merajuk, kau pun mcm lantak lah. kena ingat, saya balas perbuatan awak tiga kali ganda dari saya.   im sorry, but please take note bout this to the boys who just jilted your girl, whenever you realise how worthy she is, and you want her back. you're probably too late for that. because somehow she might found someone who'd already figured her out. :') oke lahh. saya rasa saye perlu blahh. nak studyy. byee. wish me luckk. Aminn. peacee!

3 comments:

  1. goodluck adik and jgn sedih sedih okay. kumbang bukan seekor :)

    ReplyDelete
  2. yee akak fatenn. ^^ mekasih ye akakk.

    ReplyDelete