WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Sunday, May 8, 2011

saya MARAH.

look, aku tak tahu lah ape masalah kau kan nak treat adik aku mcm tu. i mean, come on lah, its Mother's Day. ape salahnye kalau dia nak blanje mummy dia? tak salah pun dia kumpul duit untuk blanje mummy dia. kau JELOUS kah?? oh yaa, speaking of Mother's Day, HAPPY MOTHER'S DAYY MUMMY!! ^^ iaitu Lina binti Abdullah @ Lina anak Simii. :') iloveyou mummy.

ehemm. back to the topic. wehh, sumpah aku tak batak sangat ahh dengan duit kao. kau sendiri yang janji kau nak pasang aircond and belikan katil baru untuk adik aku. then tiba-tiba kau cakap cancel. woahh. aku pun panas beb. and bila aku tanya kenape tibe-tibe nak cancel, kau cakap : suke hati lah, duit daddy. sape tak panas kan? aku rasa, aku cakap dengan bangla lagi aku paham dari keling. oopps. maaf. saya memang kejam. kene taahu tuu.

sebagai seorang kakak yang tak berape nak baik nii. aku langsung tak suka dengan tindakan kau. ape masalah kau sebenanye? tak payah lah sampai nak buad adik aku nangis. sumpah, aku teringin nak tengok kau nangis. tapi nanti jadi anak durhaka pulak kan? tak fikir eh? lantak kau lah. kau yang ajar aku jadi mcm ni. jangan menyesal sudah. jangan ingat kau boleh beli aku dengan duit. aku akan gunakan kesempatan ni untuk memberontak. nantikann. :')

No comments:

Post a Comment