WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Sunday, June 5, 2011

aku nak ceramah sikitt.


kau tuu, muka mcm mnbvcxzlkjhfdsa then nak dekat orang yang hot, cantik, kaya, baik memang bagi aku tak perfect lahh. (sebab semua orang tak perfect kan?) aku tahuu lah kau takda nyusahkan mak bapak tok nenek aku pun, takda nyee kau bazirkan duit aku, and memang semestinya tak mendatangkan penyakit HIV or AIDS kat akuu. dan juga tidak, sangat sangat tidak pun kau kacau hidup aku, tapi style kau nii macam halamak go to hell la weyy, *istighfar manda istighfar*

erhh. ==' serious aku dah mula menyampah dengan kau. cube jangan bajet perasan sangat. eeii. tak suka lahh. err, what? JEALOUS? mummyyy, tolong sikett oke? aku takda hati nak jealous dengan youu. i mean, kenape perlu aku jeleshh kan? ahahh, tolong jangan salah faham. aku buad entry ni bukan sebab aku jeleshh, aku buad sebab kelakuan kau tu meluatkan lahh. then kenapa tak cakap depandepan? pengecot ahh tuu!! dheyy manusia, elokelok kau manusia jangan sampai aku panggil kau menatang, grr! aku tk cakap depandepan, sebab nanti bila aku cakap, siapa malu? siapa segan? semestinya bukan aku. engkau tu yang kena tahan malu, segan segala bagai. besides, aku nak tengok, sejauh mane lagi kau boleh berperangai mcm tuu. hahahh. you just wait. :D

ohh yehh, apa yang aku tk puas hati? ehh, manaa ada aku tk puas hati, aku cukup puas dengan perangai kau yang macam lkjhgfdsamnbvcz tuu. :) nanti mulalah keluar ayat, sampai tiga baldi aku perlu untuk perah susu lembu. (takda kaitan ==') apa yang aku nak daripada kau sebenarnyaa? simple, aku nak kau lenyap dari hidup aku. senang kan? you choose whats best. ^^ hahahh. baiklah. sekarang aku dah rasa puas sedikit. :D terima kasih dan nantikan ceramah aku lagii. baibaii.

p/s : jangan lah terasaa. takda kaitan ngan korang punn. XD and jangan pening kepala fikir siapa gerangan mangkuk tak berguna nii. aku saje je bermelodrama kat sni. dahh, shuuuhhh shhuuuhh. byee. kepada sesiapa yang terasaa, padan muke. aku dah cakap awal-awal jangan terasa kan? 

No comments:

Post a Comment