WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Thursday, June 9, 2011

heboh heboh.

e'em! i know cuti ni banyak yang nak membebel, ceramah, heboh, gossip, tarbiah, khutbah pasal cuti ni buad apa, pegi mana, dengan siapa dan segala bagainye lahh kann. aku pun nak join. :') well, cuti nii, saya pegi melakaa. best wohh. err, sebabb, dapat naik kudaa. ^^ seronok sangat. then, masa tengok performance, aku telah dijemput dengan SWEETnyaa oleh abang penari yang hensem pluss cute naik pentas menarii. *tu lahh, pakai pelik2 lagii. ==' kan da kene tarik. * tapi takpe. saya seporting. cehhh. time menari joget tuu. pehhh. aku FAILED!! hahaha. tak reti menari tarian tradisional. kesian daddy aku heartbroken. sebab dia cekgu kebudayaan. hahahah. then anak dia tak reti menari tarian kebudayaan!! hikhik. sorry daddy. :D time tarian portugis tuu terer plak aku dance. hahaa. pelancong asing seblah aku tanyaa : AKU NI ANAK MALAYSIA KE? tarian malaysia tak reti, tarian luar negara pandai plak. aku pun, err. heeeheee jelahh. ^^ err, ni je kot aku nak hebohhkan. nanti aku sambung lagi. ade banyak lagi tempat na pegii. byee. ^^

No comments:

Post a Comment