WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Thursday, June 2, 2011

im happy today. :')

tadii. aku tengok wayangg. bersama asha, eyqa, wan, alip, awie, and alien and farhann. hahaha. seronok gila-gila. kami tengok cite KARAK. takot gila-gila. masa tenga tengok tuu, cite dia suspen gila-gila. aku duduk seblah alien. seronok gila-gila!! ^^ sepanjang cerita tuu, saya ashik nyorok blakang alien, tarik baju dia, and pkul2 bahu diaa. kesian gila-gila. awakk, maaf tau if kat uma nanti bahu awak lebam-lebam. ^^ hahaaa.

ending cerita tuu, sedih gila-gila. heroinnya sorang je hidup. kwn-kwn dia da lame mati. heroin dia menangis, saya pun menangis. tapi tak macam orang gilaa. huhuuu, bila keluar cinema tuu, dah pkul 5, panas gila-gilaa. aku jalan cepat-cepat pegi depan. hahaha. time tunggu daddy tuu, ingtkan alien da balik. tapi dia suh jgn balik lagi. dia nk bg something. skali tu dia kasi aku teddy bear. DUA lagi tuu!! awww. terharu gila-gilaa. jeleshh sume orangg! hahahah. bangga gila-gilaa. and dia also bagi aku lukisann. pehhh. cantik gila-gilaa.

okelahh, aku rasa cukup lah aku gila-gila kat sinii. nah. memperkenalkan pakwe baru akuu. :D


awhh, awak buad style nii memang kiutt gila-gila lah awakk. <3


ehekk, maap ea awak. saye cuwii gmbr nii. comel sangat. 


awak, awak na tau tak. awak ta senyum pun da bole buad sye cair tau. hahakk. :D


gaya nerd awak nii memang buad saya menjerit 'aaaaaa!' haha. ^^


mine, mine, mine! ily A.J.

No comments:

Post a Comment