WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Wednesday, June 1, 2011

kisah kehidupan sayaa. -kotak pensel-

tahu tak apa itu kotak pensel? kotak pensel didefinisikan sebagai sabuah kotak yang mengandungi pensel. oke maap. aku sengaja buat lawak. haa? tak lawak ke? oke finee. jgn gelak dah lepas nii. gelak siap. alahhh, paham-paham sendiri lah kotak pensel tu apaa. bukannya korang budak tadika lagi nak tau kotak pensel tu apaa. jgn nyusahkan cegu, pi main jauh jauh.  shuuhh! hahahaha. ni  lahh senarai 'kotak' pensel sayaa.


kotak pensel masa tadika. kononnya nak tunjuk terror lah. nseb bek tak jadi terrorist trus. hahahaah.

masa darjah satu - dua = kononnya nak nunjuk bahawa kotak pensel siapa lagi terrer. ada tingkat tuu. kau adaaa? adaa, dah diam.


darjah tiga hingga enam = kita cute, kita cute. hahahah. ^^

 
masa tingkatan satu sampai tigaa. pensel box saya dah mula besarr. 


time tingkatan empat. da besar kan? ^^ 

tingkatan lima punya pensel box saya berbentuk handbag warna biru, ada huruf A besar-besar kat depan. korang bayangkan lah berapa juta barang aku sumbat dlm tu. hahaha. pape pun. kesimpulannya, pensel box saya makin lama makin besar. full setop. 



1 comment: