WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Wednesday, June 1, 2011

saya dah balikkk!!

saye dah balikkk dari Camp Easy Maths!! hoyeyyy!! sekarang saya dah agak bole lah faham apa yang cikgu tu ajarr. tapi tapi, yang aku paling tak suka kann, cikgu tu slalu sgt kenekan dak pempuann. geram jee. but, ape pun. masa last day camp smlm (31.5.2011) and (1.6.2011) memang bestt. kenapaa? adalahh. hanya orang-orang yang tertentu je yang tahuu. seperti Aisyah, and Alissa. mangkuk berdua ni jehh yang tahuu. hahahah. ily lah korangg. <3


okey okey. memandangkan aku dah balik dari camp nii. aku nak ckp yang time camp tu aku sorang je yang gila. and aku  sorang je BUDAK BANDAR *<----aisyah moo ckp* kat situu. ==' sedehnyaa. dah la panas. aku bawak lah kipas. then malam tu blackout. aku takot, so aku nyanyi lahh. mse na tdo, tilam berpasir, aku sapu lahh. banyak nyamuk, aku pakai losyen lahh. lepas mandi, aku pakai bathrobe lahh. apa yang nak pandang pelik? ==' then bila aku speaking dgn aisyah ada lah pulak yang cakap kami bajet speaking. hello sister!! itu budaya convent lahh! get used to it. kau tu reti speaking sangat lah kan? suka sangat mengumpat. im just being myself. you got problem with that punk?! suka hati aku lahh. and cara aku dress up slalu lain, tu sbb aku kreatif lahh. jeleslah tu sebab AMANDA CUTEEEE ~ hahaha. ^^ * setop perasan-ing*


oke lahh. otak aku dah kering. byebye.

1 comment: