WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Monday, August 8, 2011

tak perlu na mcam abc lah kan. :)

look, aku takde mase lah hambek bopren kesayangan kau tu. seriously, aku pun dah berpunya. itu pun mcm tenga dilanda taufan je. ==' anyway, look perempuan, aku respect kau sebagai kawan aku. and aku takda feeling pun lah dekat sayang kau. so sorry kalau kau yang salah tafsir. kitorang kawan je. tak lebih un. dia pun sayang kat kau. so aku pun tade mase na kacau hubungan kalian. haihh. pelik kau ni. tak payah cakap belakang. depan2 lah kan. okay thankyou and bye.

No comments:

Post a Comment