WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Saturday, August 3, 2013

Terkejut

Assalamualaikum,

Tadi pergi berbuka dekat rumah Tengku Shima. Jutawan tu wooo. Sedang aku seronok tunggu waktu berbuka sambil makanan sedap terhidang depan mata nii. Tiba-tiba nampak satu family ni, sedang aku menghayati family tersebut, tiba-tiba hati aku berdegup kencang dup dap dup dap macam nak tercabut jantung gua. Mahu idok, muka dah macam ex aku, kalau lah betul dia ex gua mesti dia tegur blah blah blah and aku mesti malas nak layan. As he came closer, I realised he was someone else. Pehh! Lega akuu. Haahhaha. Memang seiras muka depaa. haih dah lah itu je gua nak update sebenarnya. kbai.

No comments:

Post a Comment