WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Saturday, August 31, 2013

#YOLO CREW

 Assalamualaikum,







First off, meet my crew!! The #YOLO crew. No we're not dance crews for pete's sake. We're pretty much like imaginative-funny-awesome-nerdy-badass-smart-bunch-of-teenagers-that-love-to-do-or-say-just-about-anything. Yeah I'm the only lassie in this group because its less drama. Aicewahh. Furthermore we always put the aren't-we-cool-show. I don't really mind if you think we're hipsters for using the word YOLO. Its nice and I like it. Poyoo k diam sana.

Second off, no need to elaborate about me. Because hey, its my blog so you pretty much know more or less about who I am. So I simply gonna elaborate my bro's (because they're all older than me hahaha!) So I think I'm gonna change my medium to Malay now because most of the readers kept yawning while they're reading my blog. I don't know why its not like I'm posting about the world's history geez. -_-' so here goes.

Tadaaa!! Dah tukar ke Bahasa Melayu balik. Seperti bak kata pepatah, kita harus memartabatkan Bahasa Melayu kerana Bahasa Jiwa Bangsa aisehh. Jadi disini beta ingin memperkenalkan krew krew produksi #YOLO ini. Memperkenalkan,

1. Muhd Farhan bin Rusly

Gaya seperti seorang abang yang sangat protective sebab aku tak reti nak translate protective dalam bahasa melayu apa haha. Dia baik, comel dan sangat manja dengan hot mama. Ahahah. Tambahan lagi dia Scorpio so fikiran kitorang banyak sama and banyak imaginasikan benda yang impossible to possible. So best kalau hangout dengan dia. Dia ada pet Kuda yang boleh dengar jeritan orang dari jauh. Ahahahha. Korang tahu tak aku rasa mcm taip bahasa indon dah. Makanya aku tidak mempedulikannya pun adoii. NEXT!!

2. Zulfaez bin Kamaruddin

Gayanya kayak (seperti) seorang kawan yang suka buat lawak. Kalau ada idea gila mesti dia akan start dulu pastu kami crow2 yang lain sambung merepek sampai melencong dari idea asal. Ahahahha. Memang bila lepak sekali dua kali tiga kali berkali kali confirm gelak senak perut. Selalu cakap pasal WWE tapi badan tak macam WWE pun hala madrid eh silap halamakk poyooo. Ahahhaah. Anyway he's a nice guy and gila so best hangout dengan dia. And dia ada pet UNTA yang dia culik dari Zoo. NEXTTT!!!

3. Zakwan bin Hadzim

Gaya cool pandai main gitar and funny orangnya. Tapi on certain occasions lahh. Kipas besar (huge fan) kepada Paramore. And mula minat candy crush. From what I observed lahh. Ahahaha tapi skill dia main gitar peh pehh pehh boleh melt any girls heart. Yepp aku tengah promote ni. So sesiapa interested sila dail kosong satu tujuh jangan harap aku nak bagi nombor aku atau dia kat sini. Ahahahah. So SETERUSNYAA! 

4. Muhd Ameerul bin Mohd

Gayanya yang hensem mampu buat sesiapa saja pandang dia dua kali. Ahahah. Tapi dia suka kucing so bila kitorang sembang je mesti kucing dia nyampuk. Sabar je yang mampu. Tapi dia best bila bersembang sebab sentiasa ada je idea diaa. Ahahah. Menggila sunggoh sunggoh. Pastu suka tidur like a Boss. 

So thats it, thats the crew I wanted to elaborate. It's nothing much but they're fun to be hangout with. Its true! Once you spend time with them, you'll see. Your whole world will turn upside down. Ahahahah. Dah dah taknak cakap banyak kang kembang sana sini. Poyo lebih. Ahahah. Annnnnddddd my brain is stuck. So byee. 


No comments:

Post a Comment