WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT PAGE!!! ENJOY YOUR READ!!

Sunday, September 22, 2013

Dia dah pergi. Sob sob.

Assalamualaikum.


Bapak ahh sejak bila mamat ni photogenic? -_-''

My childhood boy bestie alien pranster dah berangkat ke UK. Surely I'll miss him. Because he's just one of a kind. Weii jaga diri elok-elok tau kat sana! Jumpa blondie bagitau aku. Harharharr I'm sorry I can't be there to watch you depart from Malaysia. I'm sorry I can't punch you before you go. And most of all I'm sorry I don't have the time for us to hangout. Wuaaaa. Time time ni jugak aku nak emotional terlebih. Ciss. Anyway, fawwaz, take great care of yourself there. Siapa buli kau kat sana, report kat aku, biar aku settle dia. Hahaha. InsyaAllah aku lawat kau kat UK. DENGAN SYARAT KAU BAYAR DUIT PENERBANGAN AKU HAHAHAHAH. Thats's all for now. Kang tulis banyak-banyak kang naik lemak plak hahaha. kbaii.

3 comments:

  1. Aye......suka sgt stalk gambar aku ni.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka hati aku lah. takleh plak?

      Delete
    2. Okayy...so I hve an imaginary sister who stalks my fb account which I dnt really know how frequent she did tht...so, okayy.....sounds interesting

      Delete